Hue sæsonen er i gang

Hue sæsonen er i gang

Mangler du et hurtigt projekt, skal du give en hjemmestrikket gave eller måske du gerne vil i gang med dit første strikkeprojekt? Så er en hue et godt projekt at starte med, da en hueopskrift ofte indeholder få teknikker og det er et mindre projekt!! 

Vi har nedenfor skrevet om de mest populære huer lige for tiden, samt hvilket lækkert garn de kan strikkes i.

Vores mest solgte hue opskrift er Hipster huen fra Petiteknit. Huen strikkes nede fra i rib, altså 2 ret og 2 vrang, du skal derfor kun mestre de mest basic teknikker, for at kunne strikke den. Her kan du finde videoguides til hvordan du laver de forskellige teknikker, hvis du skulle være i tvivl.

Huen kommer i 4 størrelser: baby, barn, dame og herre, og kan strikkes i mange forskellige garnkvaliteter. Bl.a. kan du strikke den i to tråde Sunday fra Sandnes til 102 kr.
Modellen kan også strikkes i to tråde Drops Flora eller én tråd Drops Lima til en pris på kun 44 kr. 

Og skal du være en rigtig hipster, så kan huen også strikkes i de fedeste farver i en tråd Double Sunday fra Sandnes, hvor bl.a. Electric blue og Statement Green er meget populære til denne model. Garnforbruget er to nøgler og med Double Sunday strikkes huen kun med én tråd.

Efter Hipsterhuen kommer Oslohuen. En klassisk fin hue der kan strikkes i to udgaver - en almindelig eller en mohair edition - begge er lækre og kommer i hele 7 størrelser ! 

Oslohuen kan strikkes i to tråde Sunday eller én tråd Double Sunday fra Sandnes fra 102 kr. Den kan også strikkes i to tråde Jawoll fra Lang Yarn fra kun 78 kr. Men måske du mere er til mohair?
Så tag et kig på Oslohuen mohair edition den kan strikkes i en tråd Sunday/Jawoll sammen med en tråd Sandnes Tynn Silk Mohair / Drops Kid-Silk fra kun 81 kr.

Sidste år overtog den velkendte elefanthue markedet igen, men denne gang som en Balaclava. Der findes mange balaclavaer på markedet og en af de mest kendte er November Balaclava fra Petiteknit. Modellen findes både i børne og voksen udgave. 

Balaclavaen kan strikkes i flere kombinationer, men vi anbefaler klart at prøve kombinationen af to tråde Organic Soft merino fra KAOS YARN sammen med en tråd organic brushed alpaca fra KAOS YARN - hvis du ikke allerede har set farvekortet fra KAOS YARN, så se det lige!! 

En anden favoritkombination er en tråd Sandnes Peer Gynt sammen med en tråd Sandnes Tynn Silk mohair så bliver huen lækker varm og blød. I denne kombination kan huen strikkes fra 99 kr. og er man ikke vild med mohair til børn, så tag et kig på Lang Yarns merino 400 lace, en lækker merino som erstatter mohairen helt perfekt. Hvis du erstatter mohairtråden, vil prisen kun være fra 65 kr.

Er du helt ny indenfor strikkeverdenen, så vil vi anbefale dig at tjekke Easy As Knit ud. Easy As Knit skriver begyndervenlige opskrifter og laver videoguides til alle opskrifter. De har bl.a. også lavet denne lækre Ultra Easy Beanie, som kan strikkes i en tråd Drops Snow fra kun 57 kr. eller i en tråd af den lækre Gepard Puf fra 174 kr. 

Læs næste

Bliv klogere på farver og dig selv – KAOS YARN
Vinter-accessories

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.