Bliv klogere på farver og dig selv – KAOS YARN

Bliv klogere på farver og dig selv – KAOS YARN

Er du god til at bruge stærke farver? Så tager vi hatten af for dig. At bruge strik som en vej til at turde bruge farver, er en god måde at forberede sig på at iklæde sig farver, man ikke er vant til. Man bruger mange timer sammen med garnet, så man kan nå at strikke sig varm på farven, inden man skal iklæde sig den. Det kan for nogle være svært at iføre sig farver og det forstår vi godt. Derfor har vi nu skrevet et blogindlæg om farver og hvad de egentlig gør ved os. 

Neutrale farver er i vores optik ikke kedelige, vi selv bruger meget basic farver som, brun, beige og grå, da vi føler os trygge i disse farver. Nogle gange ifører vi os også farver, men det kræver nogle gange tilløb. Vi er vilde med garnet fra KAOS YARN – Pia har med farverne formået at få hendes ”sprælske” farver ind i folks gaderobe og vi elsker det.

Stærke farver er nemlig en god øjenåbner, fordi de er meget ekstreme for os og derfor reagere vi på dem. Nogle af farvene kan godt blive overstimulerende for os, derfor bruger vi tit neutrale farver som en balance til. KAOS YARN er opdelt i farvekoder og farvenavne, navnene er ikke blot tilfældigt udvalgt, men udtænkt i forhold til hvordan vi påvirkes af farverne. 

CHARISMATIC en hot pink der får energi fra både rød og lilla. Farven udstråler handlekraft, fokus, respekt, frygthed, åbenhed og retfærdighed. Så hvis du ikke helt tør at bære er du måske bange for at fylde for meget? Du kan blive klogere på farven her. 

GRACIOUS er rødbrun og med den brune nuance tilføres ekstra kærlighed og omsorg til den røde farve. Brun er meget kvalitetsbevidst, stabil, loyal og jordbundet. Hvis du ikke er helt klar til den rødbrune, kan det være du skal hvile mere i den brunes farve værdier og måske snart flytte grænser? Det kan du måske finde svaret på her.

INTUITIVE er et mix af grøn og blå. En god blanding af liv, vækst og sundheder fra den grønne og indre ro og fordybelse fra den blå. Mikset medfører kompleksitet og kan medføre en lyst til refleksion samt evnen til at udtrykke sig. Så er du klar til at se dig selv i øjnene? Bliv klogere her. 

GLAMOROUS en lækker gylden blanding af cognac og brændte orange toner. Altså et godt mix af kvalitetsbevidsthed og fremdriften mod at se ud af mørke situationer. Den sætter nye standarder. Tillader du dig den luksus du drømmer om, måske det er tid til selvforkælelse? Find farven her.

MAGNETIC er skøn blanding af grå og grønlige toner. Blandingen skaber balance, ro og harmoni i alle livets forhold, den hjælper dig til at se skønheden i de små ting i livet. Så trænger du til at opnå fred og ro? Find farven her.

BRILLIANT en smuk lys blå med turkise toner. Her snakker vi kvalitet, loyalitet, logisk sand og tillidsfuldhed. Med denne farve stoler du på din viden og til at være der for andre. Er du for introvert til at kunne bære BRILLIANT? Tag chancen her.

NATURAL den rene hvide farve. Den er simpel og den giver tryghed. Hvid skaber tanker på alt og intet – som naturens cyklus. Den hvide farve gør dig klogere, den hjælper med at finde mod til at være alene og tiden med selv gør dig klogere på hvem du er. Trænger du til en ny begyndelse? Så tag springet og find garnet her.

DIVINE er en mørk violet. Kombination af rød og blå skaber kraftfuld energi, kreativitet og luksus. DIVINE får dig til at mærke hvor fantastisk du er, den får dig til at udstråle masser af selvtillid. Så er du klar til at se hvor fantastisk du er? Se farven her. 

COURAGEOUS giver dig lysten til at være social og spontanitet. Med et miks af rød og gul har du den perfekte orange, der giver mod, innovation og spreder godt humør. Så mangler du spontanitet? Så find din farve her.

SPIRITUAL en lys lilla, der udstråler kreativitet, spiritualitet og en stor energi af visdom. Den ligger op til refleksion på et spirituelt plan. Den hjælper dig med at drømme og udvider din måde at se livet på. Er det for skræmmende for dig at kaste dig ud i en farve, der føles større end dig selv? You can do it !! find den lige her. 

OPTIMISTIC er en sart gul, der giver glæde, kreativitet og som er meget optimistisk. Farven har stærke værdier og kan godt dele vandende. Med denne farve gør du livet til en leg og den hjælper dig med at se lyst på tingene. Skal du være mere nysgerrig og se livet fra en anden side? Så gør det nu, lige her.  

CHARMING en fersken lyserød med et mix af mange toner. Den skaber tryghed og omsorg. Farven kan hjælpe til at slappe af og have tillid til at andre passer på dig, hvis du blotter dig for dem. Måske du selv mangler ekstra omsorg, eller måske du viser mere omsorg for andre? Så er denne farve perfekt til dig. 

ELECTRIC den flotteste kongeblå farve. Den giver dig ro, loyalitet og med et miks af violet giver den også perfektionisme, kreativitet og visdom. Farven kan hjælpe dig med at finde din indre styrke så du fuldt kan udleve dit store potentiale og tænke MEGET stort. Så tøver du med at udfolde dit potentiale? Så er det her du skal slå til og gøre det 

Måske du nu er blevet klogere på farver og ikke mindst dig selv? Måske du nu er mere forvirret over dig selv og lige skal overveje farven en ekstra gang? Vi vil ønske dig al held og lykke med, at finde din rigtige farve og vil råde dig til, at gå på gik i KAOS YARNS meget flotte farvekort. Og lad så være med at tøv på dig selv og kast dig ud i at brug de farver der tiltaler dig !! 

Vil du læse mere om farver så kan vi kun anbefale at du hopper over til Kaosyarn.dk og læser videre. 


Garnknus 

Den Lille Garnbiks

Læs næste

Hue sæsonen er i gang

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.